Home Firm Profile People Services Portfolio Awards News Careers Contact

Featured Projects | Places of Worship | Valley Community Presbyterian Church

Valley Community Presbyterian Church

Myhre Group Architects was responsible for the architectural design behind the new narthex and parking expansion for the Valley Community Presbyterian Church in Portland, Oregon. Designed to develop a strong functional entry point for the church and engage with the community, the expanded narthex will provide space for a children's nursery, accessible restrooms, serving kitchen, and welcome center. Additionally, five levels within the building have been stitched together with an elevator to provide accessibility to all levels within the church, while 100 parking spaces are planned with a covered drop-off area, play area and landscape features to aid in transitioning the project to the neighborhood.